RotpunktKunde hos 2BConnect

MoogioKunde hos 2BConnect

Kundernes vurdering af 2B Connect

Kasper Hundebøl Hamann

 • Jeg har både på egne og kunde projekter samarbejdet med Bo. Der er styr på tingene og prisen matcher fuldt ud den gode kvalitet. Har kun positivt at sige om 2B Connect.

Jan Willendrup

 • Super god leverandør og sparringspartner på idé udvikling og produktion af både store og små film produktioner. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Lisbeths Køreskole ApS

 • 2B Connect har altid mange kreative løsninger, og er god til at udfordre eksisterende løsninger.

Rotpunkt Køkken

 • 2B Connect har rigtig mange gode ideer og er meget professionelle. De lytter til vores behov og har lavet nogle super gode film, både til TV og til vores hjemmeside. Vi har fået en stor stigning af kundestrøm efter vi har fået lavet reklamefilm.
  Vi kan helt sikkert anbefale andre virksomheder at bruge video som medie – og 2B Connect kan varmt anbefales som samarbejdspartner.

Nicolai

 • Faktisk er der noget at sætte fingeren på – nemlig, at medarbejdere og ledere hos 2B Connect gør ALT hvad de kan for at løse opgaven – også når jeg ikke initierende var helt skarp i min opgavebeskrivelse. De har arbejdet super seriøst, hurtigt og effektivt – og så er det tilmed til en yderst favorabel pris – klart anbefalelsesværdig samarbejdspartner.

Victoria Kate Burles Piihl

 • 2BConnect has delivered a service beyond our expectations… We would recommend them to others. Their Work is of high standards and professionally finished. Many thanks for the good Work 2BConnect
  Kind Regards
  Victoria