Vi overtager alt projektledelse. Vi skaffer location, skuespillere, tekster, speak osv.
Du har selv styr på tid og sted, men du mangler idéen. Vi laver manuskript, og finder en vinkel der passer perfekt til din film.
Du har selv tænkt hele filmen igennem. Nu mangler du bare en fotograf, så er du kørende!

Præ-Produktion

Præproduktionen er essentiel for din videoproduktion. Her bliver idéen gennemarbejdet, skrevet ned og omformet til et storyboard.

Hvor skal filmen laves? Hvor skal filmen vises? Hvem er målgruppen? Hvem skal medvirke i filmen? De spørgsmål bliver stillet og besvaret under præproduktionen.

Produktion

ACTION! Kameraet tændes og alt arbejdet i præproduktionen bliver til virkelighed.

Hos 2BConnect har vi mange års erfaring med at stå bag kameraet. Vi tilbyder derfor et professionelt og engageret team, som garanterer en videoproduktion i kan være stolte af.

Post-Produktion

CUT! Optagelserne er i hus og klippearbejdet går nu i gang. Der bliver klippet, colorgradet, tilføjet animationer, grafik, musik osv. Alt sammen for at få din videoproduktion til at ligne en million.

Om 2BConnect

2bc

Eksperter i elektronisk markedsføring

2BConnect producerer TV- og reklamespots, instore video, corporate film, præsentationsvideo, produktvideo… ja, kort sagt: levende produktioner er vores speciale.

Kvalitetsprodukter – hver gang!

Da vi lever af at være kreative, er der ingen opgaver, vi ikke er interesseret i. Vi er fleksible og sætter en ære i at levere kvalitetsproduktioner hver gang. Vi ser frem til at høre fra dig næste gang du ønsker at forny din elektroniske markedsføring.