Skip to content Skip to footer

All services

Din video bliver langt mere troværdig overfor dine kunder, hvis du kommunikerer på deres eget sprog. Ved en god produktion, enten om det er til video, Tv reklame eller radio spot, er et godt lyd mix med den rigtige stemme den halve produktion.

03

Speed drawing er en hurtig, nem og billig måde at få dit budskab forklaret på. Det kan være noget, som er kompleks som er nemmere at vise via tegninger, hvis man ikke har budget til 3D, eller fordi man vil skille sig ud fra sine konkurrenter.

2B Connect hjælper med et færdigt storyboard, så du har et klart overblik over din video inden, vi går i gang. Vi tegner altid unikke tegninger, så du ikke ser dine karakterer andre steder end i din video. Vi kan både lave det med animation, altså hvor tegningerne bevæger sig eller statistiske tegninger.

Biograf reklame er et rigtig godt lokalt medie. Her får du også en ultra lav ”adavoice”. Det er i gennemsnit kun 8%, som ikke ser din biograf reklame, det er dem som kommer i sidste øjeblik, og har luret hvordan man slipper for reklamer, og de ser ikke biograf reklamerne. De 92% andre sidder mageligt tilbage i sædet med cola og popcorn, klar til at se din biograf reklame.

05

Med animeret filmproduktion er vi ikke begrænset af skuespillere, lokation osv. Her kan vi i fællesskab tænke ud af boksen og designe vores eget univers.

Animation stammer fra det græse ord “animare”. Med animationsfilm kan vi give døde ting liv og sjæl – der er betydningen af animare. Det kan være alt fra tegninger til dukker, eller noget helt tredje. I animationsverdenen er der ingen begrænsninger.

Billeder og lyd skaber mere forståelse blandt dine kunder. Netop derfor er videoer med instruktioner også en af kundernes foretrukne måder at finde frem til funktionen af et givent produkt. Med en instruktionsvideo kan du vise, hvordan dit produkt bruges eller lignende.

Det kan for eksempel være samlevejledninger, guide til hvordan et produkt bruges eller en guide til, hvordan man får det optimale ud af et produkt. Det audiovisuelle udtryk gør det levende og nemt at forstå, hvordan og hvorledes produktet skal anvendes

Branding gennem videoer er blevet mange virksomheders foretrukne måde at kommunikere direkte til deres kunder på. Og der er da også en grund til, at videoer fungerer som et effektivt markedsføringsredskab.

Videoer er nemlig et rigtig godt redskab til lynhurtigt at skabe blikfang og fremlægge visioner, budskaber, værdier og meget andet på en måde, der er nemt forståelig for de potentielle kunder. Med en profilvideo kan du skabe øget opmærksomhed omkring din virksomhed, dit brand og jeres produkter eller ydelser.

Der ligger altid en masse arbejde i at forberede et event og pludselig kommer datoen for eventet. Herefter er det slut og alle anstrengelserne er mere eller mindre forsvundet i glemmebogen. Med en eventvideo kan du få det fulde udbytte af forberedelserne af eventet og sammenfatte alle aktiviteterne på dagen.

Derigennem kan du og din virksomhed mindes et vellykket event og brande virksomhedens arrangementer i højere grad.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved