Skip to content Skip to footer

Skab opmærksomhed omkring kommende events med en eventvideo

Afspil video
Banff
Afspil video
Skolander
Afspil video

Der ligger altid en masse arbejde i at forberede et event og pludselig kommer datoen for eventet. Herefter er det slut og alle anstrengelserne er mere eller mindre forsvundet i glemmebogen. Med en eventvideo kan du få det fulde udbytte af forberedelserne af eventet og sammenfatte alle aktiviteterne på dagen.

Derigennem kan du og din virksomhed mindes et vellykket event og brande virksomhedens arrangementer i højere grad.

Nå ud til flere end dem der deltog i dit event

Det levende og bevægelige udtryk i videoen fanger hurtigt opmærksomheden, og hvis eventvideoen er velproduceret og interessant, så fastholdes kundernes opmærksomhed. På kort tid kan du altså beskrive hele eventet, jeres vision og budskab på en kreativ og brugervenlig måde.

En sådan video giver dig og din virksomhed mulighed for at nå ud til flere end dem, der deltog i selve eventet og dermed skabe et godt grundlag for flere besøgende ved din virksomheds næste event.

Brand din virksomhed med en eventvideo

Video har, i modsætning til tekst og billeder, en god evne til at beskrive stemninger. Og stemninger er særdeles vigtige, når du skal beskrive, hvordan et event skal forløbe, eller er forløbet. En video er en fremragende måde at fremstille din virksomheds aktiviteter på en levende og interessant måde.

Eventvideoen kan for eksempel skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og jeres kommende events, mens videoen ligeledes er rigtig god som pressemateriale.

Hvad indeholder en eventvideo?

Den kan skabes ud fra hvilket som helst event og bør som oftest indeholde formidling af eventets indhold og give gode minder for de deltagende. Desuden kan du bruge videoen til at takke sponsorer og måske endda indhente sponsorer til dit næste event.

Mange fordele

Afslutningsvist kan videoen benyttes som reklame for din virksomheds kommende arrangementer.

Der er altså mange fordele at hente ved en eventvideo, og med den helt rette video kan du opnå en markant forbedret opmærksomhed omkring din virksomheds kommende events.

Optagelse af eventvideoer under selve eventet

I forbindelse med afholdelse af et event har du allerede virkelig gode betingelser for etablering af en god og beskrivende video. Fordi omgivelserne, stemningen og de deltagende allerede er til stede, så kan du hurtigt få filmet det, der skal bruges til din eventvideo.

Ved optagelser under selve eventet får du autentiske optagelser, mens du også undgår at bruge unødvendig og dyrebar tid på videoen. Det er altså en win-win-situation, der kan ende med at være en formidabel forretning for din virksomhed.

Hvis i går mod strategien eventfilm, så kan kampagnevideoer måske være det rigtige for jer.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved