Skip to content Skip to footer

Skab blikfang med animationsfilm

Zpiiel
Afspil video
Kalundborg Forsyning
Afspil video
Krudtteltet
Afspil video

Med animeret filmproduktion er vi ikke begrænset af skuespillere, lokation osv. Her kan vi i fællesskab tænke ud af boksen og designe vores eget univers.

Animation stammer fra det græse ord “animare”. Med animationsfilm kan vi give døde ting liv og sjæl – der er betydningen af animare. Det kan være alt fra tegninger til dukker, eller noget helt tredje. I animationsverdenen er der ingen begrænsninger.

Animationsvideoer i 2D & 3D

En animationsfilm behøver ikke kun være udelukkende animation. Vi kan give din virksomheds markedsføring et kreativt pust og twist, der både mixer jeres virksomhed med animation og realfilm.

Vi kan bruge de samme virkemidler og fortællermæssige muligheders om realfilm, og samtidig flytte handlingen til havets bund eller op til skyerne.

Til både TV og sociale medier

I takt med den store konkurrence der er på det digitale marked i dag, kan en animationsfilm bruges mange steder og hjælpe med, at I skiller jer ud og differentiere jer fra jeres konkurrenter.

Den kan både bruges strategisk som en TV-reklame med et målrettet budskab eller en kampagne, men den kan også laves, så den henvender sig til en bestemt målgruppe på de sociale medier.

Giv og få en magisk oplevelse

Med videoproduktion i animation kan du både bruge humor og magi. Det ting i drømmer om, der vil kunne lade sig gøre, vil kunne lade sig gøre i jeres animationsfilm. Man siger, at vi alle har et barn indeni os, og børns fantasi er ofte uendelig.

Hvorfor ikke føre den fantasi vi har fra barndommen videre til vores voksenliv og de kunder, du gerne vil fange. Måske er du ligefrem en virksomhed, der skal henvende sig direkte til børn? Jeg tror de fleste af os ved, hvordan børn ser beundrende på TV’et, når legetøjet pludselig bliver til virkelighed. Kun fantasien sætter sine begrænsninger med en animationsfilm!

Lav din egen animationsfilm …

… med et professionelt team i ryggen. Vi er et ungt team med en livlig fantasi, der meget gerne vil hjælpe dig med, at få magien til at ske. Hvis du allerede selv har en idé, men du mangler nogen, der kan gøre den idé til virkelighed, så står vi klar. Vi står her også gerne, hvis du har brug for rådgivning og idéer helt fra bar bund.

Tøv ikke med at kontakte os i dag! Hvis I ikke synes, at animationsfilm er vejen frem, kan I måske se nærmere på vores kampagne– og produktvideoer.