Skip to content Skip to footer

Sælg dit budskab med en kampagnefilm

Joergen Hansen Biler - Rikke Thomsen
Afspil video
spangsberg floedeboller
Afspil video
Eva Kjaer Hansen
Afspil video

Kampagner er en god måde at organisere en virksomheds budskaber på. Med kampagner af afgrænset varighed er det muligt at variere budskaberne pr. gang og ramme modtagerne med et helt specifikt tema, emne, objekt eller en god idé.

Kampagner er ideelle til at skabe opmærksomhed på et bestemt budskab. Videoer har ekstra gennemslagskraft, og er derfor en virkelig god måde at oplyse befolkningen om din kampagnes budskab. Med en kampagnevideo er du sikker på, at der skabes opmærksomhed og blikfang på netop din kampagne.

Hvad er en kampagnevideo?

Denne type videoer er – som navnet antyder – en video til promovering og udbredelse af en kampagnes budskab. Disse videoer kan for eksempel være valgvideoer i forbindelse med folketings- og kommunalvalg, rekrutteringsvideoer til private og offentlige virksomheder eller videoer, der skal informere et budskab med henblik på store indsamlinger eller lignende.

Kampagnevideo: fra idé til færdig film

Videoproduktion er et 360-graders koncept, når du vælger os. Vi står ikke blot klar med et videokamera. Vi er med hele vejen og hjælper dig med idéer og indhold til kampagnefilmen. Om det til en politisk kampagne, en produktlancering, en rekrutteringsvideo eller noget helt fjerde, så kan vi skabe idéen bag videoen. Så den rammer plet til lige din målgruppe.

– Idé / plan – vi hjælper dig med vores kreative tankegang til at strikke den bedst mulige kampagnevideo sammen. Du er naturligvis inde over idéprocessen sammen med os.

– Optagelse – vi står for alt det praktiske, når det kommer til produktionen af din virksomhedsvideo eller din produktfilm.

– Redigering – vi redigerer naturligvis også din kampagnefilm, så den fremstår helt skarpt. Det kan være med grafiske effekter, undertekster og lignende.

Vi arbejder naturligvis med videomaterialet, indtil det er blevet til præcis den kampagnefilm, du forestiller dig.

Mulighederne er mange

Dette er blot et uddrag af, hvad kampagnevideoer kan bruges til, men fælles for dem er, at de som oftest består af indtaling/interview, grafiske effekter og passende baggrundsmusik. Mulighederne er mange og der er ingen begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre med videoproduktion.

Lyd og billeder er effektiv kommunikation

Levende billeder og lyd er et utrolig effektivt redskab, når man ønsker at sælge et budskab. Det audiovisuelle udtryk skaber en mærkbar, fysisk stemning og med en kampagnevideo kan du altså i højere grad appellere til menneskers følelser.

En sådan video er ligeledes et supergodt redskab til formidling af erfaringer, holdninger og facts, og derfor er lyd og billeder effektiv kommunikation, når du skal sælge et budskab.

Få mere opmærksomhed på din kampagne

De seneste mange års teknologiske udvikling har gjort, at vi i dag benytter internettet i store dele af vores dagligdag. Særligt Facebook og YouTube er blevet nogle utrolig vigtige kommunikationskanaler, der giver dig mulighed for at udbrede din kampagnevideo og dit budskab til virkelig mange mennesker.

Den øgede videoeksponering på de sociale medier gør dog også, at den pågældende video skal være effektiv og ramme bredt, hvis den skal fungere efter hensigten.

Professionelle kampagnefilm

Video og kampagnefilm er alfa og omega, når du skal nå ud til dine kunder. Om filmen skal bruges på sociale medier, på din hjemmeside eller i tv, så er den det perfekte medie til at udbrede dit budskab eller vise dine produkter. En video fortæller langt mere, end billede og tekst gør. Ligesom den gør det hele meget mere levende og lader folk komme tættere på dit koncept, budskab eller virksomhed. Derudover får en video større opmærksomhed og er også effektiv til at engagere publikummet. Med andre ord så er kampagnefilm kommet for at blive.

Lad os hjælpe dig!

En effektiv kampagnefilm kræver kreativ tankegang og grundige målgruppeanalyser. Her hos 2bconnect vil vi gerne hjælpe dig med at strikke videoindhold sammen, der er kreativ, interessant og vigtigst af alt: der sælger dit budskab på bedst mulig vis.

Vi er et lille ungt team, der kender til alt hvad der rører sig på markedet, og derfor kan vi tilbyde originale idéer, når du skal have lavet en kampagnevideo. Står du ikke og skal i gang med en ny kampagne foreløbig, kan du også skabe opmærksomhed og troværdighed med en virksomhedsvideo eller profilfilm.