Skip to content Skip to footer

Styrk din virksomheds brand og tiltræk kunder med en reklamefilm

Joergen Hansen Biler - Rikke Thomsen
Afspil video
Hobby
Afspil video
Fitnu
Afspil video

I dag har vi mulighed for at kommunikere gennem meget andet end blot tekst og tale. Særligt billeder og lyd tiltaler og engagerer mennesker, og netop derfor kan en god og velproduceret reklamevideo skaffe flere kunder til din virksomhed.

Danskerne ser i gennemsnit flere timers TV på daglig basis og de mange ”ligegyldige” ting du ser i fjernsynet indprenter sig faktisk på nethinden, i højere grad end du tror. Du kender det fra frokostbordet på arbejdet, hvor alle taler med om den nye TV reklame, der er morsom, irriterende, god eller bare for meget.

Rammer hårdt og bredt

Selvom reklamen måske betragtes som ligegyldig for TV oplevelsen, så er den ikke ligegyldig for de valg der efterfølgende foretages. Reklamer til TV kan ramme stærkere end eksempelvis annoncer i avisen, idet det er blandt de markedsføringsredskaber, der i allerhøjeste grad sætter sig i bevidstheden hos en stor del af den danske befolkning.

Video drager kunden

Reklamefilm er mere overskuelige og skaber et bedre blikfang, i forhold til mange siders monoton tekst, for den potentielle kunde. Derfor er der også større sandsynlighed for, at budskabet går rent igennem med et audiovisuelt udtryk. Reklamevideoer kan altså i højere grad gøre et budskab mere letforståeligt og dermed lettere salgbart for din virksomhed.

Hvad er en TV reklame?

Den klassiske reklame er den, der kører mellem eller under programmerne i fjernsynet. De kaldes også et TV spot og varer som regel mellem 20 og 30 sekunder.

TV reklamen består som oftest af en historiefortælling om et produkts gode egenskaber eller de gode ting, der følger med køb af det givne produkt eller service.

Det er altså en kort film, der som oftest har et salgsbudskab, fra en afsender (dig og din virksomhed), der for eksempel har fremstillet et nyt og spændende produkt eller lover et godt tilbud. Her kan du for eksempel også se på produktvideoer.

Brug din video på de sociale medier

Reklamevideoer sælger budskaber og skaffer kunder i biksen – og med den helt rette video kan du skabe massiv opmærksomhed omkring dine produkter, ydelser eller services. I dag er moderne medier som YouTube og Facebook nogle ekstremt vigtige kanaler i forhold til kundekontakt.

Sælg mere med en reklamefilm

Denne type reklame har en rigtig god signalværdi. Det er en rigtig god investering, idet der sjældent er useriøse og utroværdige virksomheder, der eksponerer sig selv og sine produkter via reklamefilm i TV.

Derfor vil din virksomheds troværdighed styrkes, hvis du benytter denne form for reklame. En styrket troværdighed vil medføre flere anbefalinger, hvilket yderligere medfører en større interesse for din virksomhed, jeres brand og jeres produkter.

Men sørg for din video er relevant og brugbar

Med sociale medier har du mulighed for at eksponere din reklamevideo vidt og bredt – som ringe i vandet. Problemet er blot, at Facebook- og YouTube-brugere spammes med utallige videoer og mange scroller videre uden at tjekke dem ud.

Det stiller krav til, at videoproduktionen er professionel og har indgående kendskab til netop dét marked din reklamevideo skal henvende sig til – noget vi har stort fokus på.

2bconnect – videoproduktion af høj kvalitet

Fordelene er mange ved at bruge reklamefilm til at brande din virksomhed og til at få flere kunder på krogen. Videoer kan være flere ting; kampagne-, branding- og videoer, der skal reklamere for et givent produkt.

Priser der matcher dit behov

Hos 2bconnect tilbyder vi konkurrencedygtige priser på videoproduktion. Hos os kan du bestille billige animationsfilm og andre videoproduktioner, tilpasset lige netop til det behov du og din virksomhed har. Uanset hvad, er formålet altid at sælge dit budskab på bedst mulig vis.

Flere kunder og endnu mere salg

Du kan skaffe endnu flere kunder, og reklamen har altså indvirket indirekte til mere salg og kendskab til dit brand. Undersøgelser viser, at TV reklamer også kan medføre direkte salg, fordi disse kan inspirere potentielle kunder til at sætte sig foran computeren og søge på nettet. Mange online handler begynder faktisk med en reklame på TV.

Værdi for pengene

Prisen på videoerne varierer og er naturligvis afhængig af type og omfang. Dog er du altid garanteret videoer af absolut højeste kvalitet til fornuftige penge – dette giver dig en oplagt mulighed for at eksponere din nye animations- eller reklamevideo til rigtig mange nye potentielle kunder, uden at skulle springe markedsføringsbudgettet.

Vi skaber unikt videoindhold

Vi er et lille ungt team, der har gode tekniske færdigheder og forståelse for, at det online mediemarked er i rivende udvikling – som netop er én af de ting vi ønsker at hjælpe dig med at udnytte.

Desuden lover vi originale idéer tilpasset lige din virksomheds profil og formål, for derigennem at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan brande din virksomhed og sælge dine produkter langt mere effektivt.

Skil dig ud

Én ting er sikkert, hvis ikke din TV reklame skiller sig ud, så drukner den i mængden. Når annonceringen af reklamen offentliggøres, så starter eksponeringen af jeres produkter. Det er vigtigt at huske, at målgruppe, budskab og originalitet er – ligesom i alle andre typer markedsføring – de vigtigste elementer, når kundernes hjerte skal vindes.

Her hos 2bconnect kan vi tilbyde dig originale og skæve idéer, der kan vække kundernes opmærksomhed, og med sikkerhed vil hjælpe dig til det bedst mulige udbytte af din reklamefilm.