Skip to content Skip to footer

Videooptagelser hjælper din virksomhed med at sælge budskabet

Rømø
Afspil video
Noah
Afspil video
Blaavand Maegleren
Afspil video

Den teknologiske udvikling har gjort, at vi i dag har mulighed for at kommunikere gennem billeder og lyd. Det lyder måske mere avanceret end kommunikation gennem tekst og tale, men i virkeligheden kan en video forklare langt mere, påvise en bestemt stemning og røre ved folks følelser. Dette er blot én af fordelene ved gode videooptagelser.

Engager dine kunder mere med video

Tekst og tale kan blive kedeligt, og budskabet skal være enormt vigtigt, eller fremlagt på en meget interessant måde, hvis denne form for kommunikation ikke skal blive for monoton. Samtidig kan tekst og tale ikke vække de samme følelser i folk og netop derfor er videooptagelser en rigtig god måde at sælge et budskab, til nye potentielle kunder.

Billeder og lyd er tiltalende

Videoer sælger budskaber og med videoproduktion og en perfekt kombination af billeder og lyd, kan du tiltrække din virksomhed en masse opmærksomhed. Mange forsøger sig med branding i form af brochurer, avisannoncer og andre ting, men i mange tilfælde kan det være godt at tænke lidt mere ud af boksen, og gå andre veje.

Billeder og lyd er mere tiltalende og med videoer er der større sandsynlighed for, at budskabet vil modtages af mange mennesker, der senere vil forekomme som kunder i din virksomhed. Videooptagelserne kan være alt fra en virksomhedspræsentation, en instruktionsvideo, produktbeskrivelser, profilvideoer, eventvideoer, kampagnevideoer og meget andet.

Brug de sociale medier i din markedsføring

I et samfund, hvor vi i dag benytter de sociale medier så meget som vi gør, er videooptagelser blevet et ekstremt vigtigt markedsføringsredskab i kampen om kunderne. Med en videooptagelse får du mulighed for, at skille dig ud fra mængden og vise din virksomheds unikke profil eller jeres fantastiske produkter. Der er altså mange fordel at hente ved anvendelse af videooptagelser.

Der er altid et ’men’…

Hvis du påtænker at inddrage de sociale medier i din markedsføring, så er det blot vigtigt at være opmærksom på, at brugerne spammes med utallige – ubrugelige – videoer på daglig basis. Det betyder også, at brugerne er blevet mere kritiske overfor de videooptagelser der lægges op. Det stiller krav til, at produktionen af din video er professionel, målgruppeorienteret og interessant.

Lad os hjælp dig!

Hos 2bconnect kan vi hjælpe dig med at strikke en video sammen, lige efter dine ønsker og med henblik på, at sælge dit budskab på bedst mulig vis. Vi er et lille ungt team, der har originale idéer, gode tekniske færdigheder og forståelse for den udvikling, der sker på de sociale medier.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved