Skip to content Skip to footer

Stop Motion

Afspil video
Afspil video
Afspil video

 

 

Med en Stop Motion videoproduktion kan vi få dine produkter i bevægelse. Stop Motion giver os mulighed for at give dine produkter liv, ved fx at få dem til at hoppe, dreje rundt, folde sig ud, bygge sig selv op eller lignende.

Fordelen ved Stop Motion frem for fx en animationsfilm eller en speed drawing, er at det er et rigtigt fysisk produkt vi bruger i reklamefilmen, i stedet for en tegning eller animation. Det giver et mere “ægte” billede af produktet, og det kan også derfor virke mere jordnært for kunden.

En Stop Motion video kan også bruges som en instruksionsvideo. Den kan gøre selv de mest komplicerede instruktioner nemt forståelige og det er derfor meget værdsat blandt kunderne, når en virksomhed laver simplificerede, elektroniske brugsanvisninger.

I takt med den store konkurrence der er på det digitale marked i dag, kan en Stop Motion film bruges mange steder og hjælpe med, at I skiller jer ud og differentiere jer fra jeres konkurrenter.

 

 

 

 

 

Den kan både bruges strategisk som en TV-reklame med et målrettet budskab eller en kampagne, men den kan også laves, så den henvender sig til en bestemt målgruppe på de sociale medier.

Hvis du allerede selv har en idé, men du mangler nogen, der kan gøre den idé til virkelighed, så står vi klar. Vi står her også gerne, hvis du har brug for rådgivning og idéer helt fra bar bund.

Tøv ikke med at kontakte os i dag! Hvis I ikke synes, at Stop motion er vejen frem, kan I måske se nærmere på vores kampagne– og produktvideoer.