Skip to content Skip to footer

Professionel Speed Drawing

Afspil video
HTJ speeddrawing
Afspil video
Alkolaas
Afspil video

Har du et budskab, der kræver fede tegninger? Måske drejer det sig om et budskab, som umiddelbart ikke virker særlig appellerende. Muligvis handler det om et emne, som langt de fleste synes, er lidt tørt. Når det gælder interne kommunikation, kan det være en fordel, at man anvender en whiteboard-film eller animation. Sådan en film egner sig fx til instruktionsvideoer, som indeholder alvorlige instruktioner. Fordi instruktionerne kan blive præsenteret på en sjov måde, så opnår man meget mere, end hvis man havde skuespiller med. Hos 2B Connect står vi gerne for dit speed drawing projekt. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med at lave whiteboard-film af høj kvalitet.

Man må se i øjnene, at interne kommunikation kan virke lidt kedeligt for dine medarbejdere. Derfor giver det god mening, at man benytter sig af vores team af tegnere og animatorer. Det kan meget vel være, at du allerede har en idé om en fortælling, vi kan animere for dig. Måske har du kun en mere ukonkret forestilling om, hvad det er, vi kan gøre for dig og din virksomhed. Uanset hvad kan vi hjælpe jer med alle de faser, som indgår i et sådant projekt. Det vil altså sige, at vi kan hjælpe jer hele vejen fra konceptualisering til produktion. Det er bare et spørgsmål om at kontakte os.

 

 

 

Tegninger og animationer kan noget, som andre medier ikke kan. Speed drawing er en enestående måde, du kan fastholde din målgruppe på. Tegninger bidrager til at fortælle og forklare komplekse emner på en enkel måde. Fordi der er tale om passende tegninger, har man mere frihed til at gøre videoen mere underholdende. Man kan tillade sig flere vittigheder og morsomme situationer. Vi sørger for, at fortællingen passer til formålet med filmen. Vi tegner altid unikke tegninger, der giver din film større gennemslagskraft.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved