Skip to content Skip to footer

Biograf Reklame

Nybolig
Afspil video
GT Biler
Afspil video
KK Partner
Afspil video

Biograf reklame er et rigtig godt lokalt medie. Her får du også en ultra lav ”adavoice”. Det er i gennemsnit kun 8%, som ikke ser din biograf reklame, det er dem som kommer i sidste øjeblik, og har luret hvordan man slipper for reklamer, og de ser ikke biograf reklamerne. De 92% andre sidder mageligt tilbage i sædet med cola og popcorn, klar til at se din biograf reklame.

Når du bruger biograf reklame, kan du vælge, om du vil kører dem op imod et specielt segment, børn – unge – kvinder eller mænd. Du reklamerer samtidig også kun i dit nærområde, og skyder derfor ikke med spred hagl. Priser varierer alt efter, hvilken biograf du vælger, og om du ønsker afvikling i en måned, eller vil binde dig for et år.

Længden på en biograf reklame er typisk 15 til 30 sek. og det er selvfølgelig billigst at afvikle så kort et spot som muligt.

Du skal så vælge om du vil kører ”Still” grafisk, eller levende film. Med levende film bliver længden tit længere.

Når du skal have produceret et biograf spot, hjælper 2B Connect dig gerne med en kreativ ide, som er målrettet til biografen. Se eventuelt eks. som vi har lavet for VVS Eksperten.

Biograf reklame priser, kan være fra få tusind kroner for en still produktion, hvis du selv har billede materiale og op efter. Hvornår skal man så vælge et kort eller lang spot?

Det er tit idéen med spottet, som afgør længden på spottet. Man kan også senere hen lave ”cut down” hvor vi klipper et spot på 30 sek. ned til 20 eller 15 sek. Det giver god mening, at man starter med at afvikle det lange spot over en periode, og når folk er blevet eksponeret for spottet i kampagne 1, kan man cutte ned på længden i kampage 2, og derved sparer man penge.

Nå du producerer et biograf spot, kan du som regel også bruge spottet på andre platforme så som Facebook, LinkedIn og Instagram samt hjemme side.

Biograf Reklame