Skip to content Skip to footer

Skil dig ud fra mængden med en præsentationsvideo

sproejtespartel
Afspil video
Loegumkloster
Afspil video
Autocentralen
Afspil video

Det er naturligvis fordelagtigt for enhver virksomhed, at have det mest geniale koncept, de fedeste idéer, de mest fantastiske produkter eller den bedste medarbejderstab. Men hvad nytter det, hvis ingen forstår det, og hvis I som virksomhed ikke kan få det eksponeret på bedst mulig vis?

Har du eller din virksomhed behov for at præsentere nogen eller noget på en interessant og fascinerende måde? Hvis ja, så tjek muligheden for præsentationsvideoer ud. Det er et supereffektivt markedsføringsværktøj, der kan tilpasses fuldstændig efter formålet.

Nogle budskaber er svære at forklare kun med ord. Med en video kan du koge både lyd og billeder sammen og skabe de bedste forudsætninger for, at præsentationen af dit budskab tages imod på bedst mulig vis.

Hvad er en præsentationsfilm?

En præsentationsvideo er en kort video, produceret med henblik på online brug. Som navnet antyder er videoens formål, at præsentere et budskab, et produkt, en ydelse eller en service.

Disse videoer benyttes som oftest på forskellige virksomheders hjemmeside, som for eksempel en præsentation af virksomheden, på webshops i form af produktbeskrivelser, på sociale medier eller i forbindelse med præsentation på kundebesøg.

Skab blikfang med en præsentationsvideo

Der er flere fordele at hente ved at benytte videoer generelt. Én af dem er, at billeder og lyd i høj grad tiltaler mennesker og dermed kan en video være særligt god til at fange folks opmærksomhed.

I en præsentationsfilm kan I vise hvem I er, hvad I står for, og hvorfor potentielle kunder gør klogt i at vælge jer og jeres produkter. Præsentationsfilmen kan kort og godt illustrere alt det, der er svært at beskrive ved skrift. Samtidig gør den audiovisuelle fremstilling budskaberne let forståelige og skaber opmærksomhed omkring jeres virksomhed.

Hal kunderne ind på ingen tid

Videoindhold er som oftest mere interessant at se på, frem for en kedelig monolog, idet de er mere overskuelige og skaber bedre blikfang. Med en video kan du altså lynhurtigt fange potentielle kunders opmærksomhed og sikre, at dit budskab rent faktisk bliver forstået og taget til efterretning.

Præsentationsfilm, hvorfor?

Online videoer er et stærkt medie, da internettet først og fremmest aldrig sover. Her kan du altså 24 timer i døgnet eksponere og promovere din virksomhed. For at fastholde kundernes opmærksomhed er det et krav, at du leverer relevante informationer på meget kort tid.

Dette er en præsentationsfilm et ideelt redskab til. Denne type film kan give kunderne et hurtigt indblik i, hvordan og hvad I arbejder med, hvormed kunderne føler, at I er nærværende, hvilket yderligere forbedrer virksomhedens troværdighed.

Et effektivt visitkort

Det er vigtigt, at præsentationsfilmen indeholder essensen af jeres budskab. Filmen skal opleves som en spændende historiefortælling og fastholde kundens opmærksomhed hele vejen igennem. En sådan film er det bedste visitkort en virksomhed kan få, idet det kan give kunderne en fornemmelse af budskab, vision og personlighed på én og samme tid.

Få en professionel til at producere din præsentationsvideo

Når vi snakker videoer, der skal præsentere noget eller nogen, så skal de emme af troværdighed og professionalisme. Det skal ikke være for kedeligt, men heller ikke for humoristisk – alt afhængig af målgruppen. Hjemmefilmede videoer er oftest også et No Go, når det kommer til at vinde potentielle kunders opmærksomhed. Hvis ikke balancen findes, er der risiko for, at videoen ikke tages seriøst.

Skaber en hurtig relation

Filmen vil lynhurtigt forklare, hvem I er og give virksomheden et ”menneskeligt ansigt”. Det gør, at kunderne i højere grad kan forholde sig til jeres brand og forstå, hvorfor I arbejder som I gør. Præsentationsfilmen giver jer altså et unikt udtryk, og får jer til at skille jer ud fra mængden.

… mist ikke troværdigheden undervejs!

Ryger troværdigheden, så kan der følge et dårligt ry, der kan være svært at skaffe sig af med igen. Derfor er det rigtig vigtigt, at din video produceres med troværdighed og professionalisme for øje – og netop derfor er det en god idé at lade professionelle videoproducenter skabe den helt perfekte præsentationsvideo til dig.

Vi kan hjælpe dig med idé, illustration og produktion

Hos 2BConnect ser vi ethvert projekt som en unik præsentationsfilm, og derfor er det vigtigt for os at levere originale idéer, der passer til det budskab, du og din virksomhed ønsker at præsentere.

Du kan for eksempel få lavet en effektiv præsentation af dig og din profil, din virksomheds profil, dine gode idéer eller noget helt andet. Mulighederne er mange og faktum er, at en præsentationsfilm er vejen frem, når du skal præsentere din virksomhed og jeres gode idéer.

Priserne på vores præsentationsvideoer er meget varierende, afhængigt af, hvad, hvor meget og hvordan videoen skal være. Her hos 2BConnect producerer vi altid videoer af højeste kvalitet til absolut konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved