Skip to content Skip to footer

Brug en virksomhedsvideo til at brande budskab og vision

Skaerbaekcentret
Afspil video
care1
Afspil video
wiseled
Afspil video

Online markedsføring er særligt udbredt og i dag er konkurrencen om kunderne maksimal på nettet. I en verden med mange spillere på banen, må man som virksomhed løfte albuerne og forsøge at efterlade et indtryk, der gør, at de potentielle kunder kan skelne virksomheden fra konkurrenterne.

Med en virksomhedsvideo kan du og din virksomhed skille jer ud fra mængden og skabe ekstra opmærksomhed på jeres brand.

 Det visuelle styrker brandet

I dag har vi heldigvis muligheden for at kommunikere gennem billeder og lyd. Tekst og tale er mere eller mindre passé, fordi det er for kedeligt og ikke fastholder kundernes opmærksomhed – i hvert fald hvis dette er det eneste man bruger til at kommunikere noget ud til sin målgruppe.

Brug unikt videoindhold

Derfor er virksomhedsvideoer også mere populære end nogensinde og benyttes i stor stil af både store som små virksomheder. Det betyder også, at der er mange konkurrenter på markedet og netop dét stiller krav til, at din video skiller sig ud og fremstår unik og interessant for kunden. Ved offentliggørelse af den helt rette video kan du med sikkerhed brande din virksomhed mere effektivt.

En video er ikke bare en video

Video er en uhyre effektiv kommunikationsform, hvis du ønsker at give din virksomhed gennemslagskraft på det online mediemarked. Virksomhedsvideoer er mere overskuelige og letfordøjelige for potentielle kunder. Du kan nemmere og hurtigere beskrive og visualisere din virksomheds brand, budskab og vision, og det audiovisuelle udtryk går rent ind hos de fleste.

… men det er vigtigt at vide

At kunderne lige så hurtigt kan miste interessen igen, hvis ikke virksomhedsvideoen har tilstrækkelig underholdningsværdi. Derfor er en video altså ikke bare en video – det er supervigtigt, at den er velproduceret, målgruppeorienteret og spændende.

2bconnect – professionel og målrettet videoproduktion

Medieudviklingen har de seneste år gjort, at kunder i dag bombarderes med et hav af forskellige videoer, både i form af reklamer, men også i form af virksomhedsvideoer og profilpræsentationer.

Derfor er det også en nødvendighed, at din video sidder lige i skabet, hvis du skal være sikker på at fastholde kundernes opmærksomhed.

Det stiller krav til, at produktionen af din virksomhed er professionel, original, sjov og målrettet en bestemt målgruppe. Hos 2bconnect har vi et indgående kendskab til det online mediemarked og vi har mange gode idéer, som vi glæder os til at præsentere i professionelle virksomhedsvideoer.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved