TV-reklamer – Sådan gør vi

Når man skal have produceret en reklamefilm, er det den gode idé, som kommer først. Denne fase laver vi sammen enten med slutkunden eller reklamebureauet. Så har vi også fundet ud af, om det skal være en levende eller grafisk produktion. Vi ved, at der tit er stramme deadlines på tv-reklamer, så at overholde tidsfrister er vigtigt for os.

Se mere om, hvad du som virksomhed kan få ud af reklamefilm her.

Corporate – Reklamen til DIN virksomhed

En corporate videoproduktion er en stærk måde at få dit budskab ud på hjemmesiden. Den er velegnet til at ramme lige netop din målgruppe og visualisere præcis, hvad din virksomhed kan tilbyde.

Vil du vide mere om denne form for video? Så se mere om, hvad en virksomhedsvideo kan gøre for dig! Følg linket eller find mere under “Hvad kan vi tilbyde?” og virksomhedsvideoer.

Animationsfilm i 2D & 3D

En animeret videoproduktion skaber blikfang. Den giver kreativ frihed, hvor vi ikke er begrænset af skuespillere, lokation osv. Her kan vi tænke ud af boksen og designe vores eget univers.

Står du og mangler et twist eller kreativt pust til din virksomheds markedsføring? Så tag gerne fat i os i dag. Om du har en virksomhedsvideo i tankerne, hvor vi laver et mix af jeres virksomhed med animation – eller om vi skal ud i en TV-reklame med et målrettet budskab eller en kampagne, står vi klar til at hjælpe. Mulighederne er mange!

De skæve til de sociale medier

Leger du med tanken om at lave det næste virale hit på facebook? Hos 2BConnect slår vi på at tænke ud af boksen og opfinde noget originalt – helst med kant på.

I dag er de sociale medier en stor del af enhver virksomheds marketingstrategi, og med en målrettet video kan du skille dig endnu mere ud og sikre synlighed 24 timer i døgnet.

Tv-reklamer er meget mere end blot en tv-reklame. Det handler om, at du får skabt en identitet til din virksomhed og skaber troværdighed hos dine kunder.

Med videoproduktion kan du skille dig ud og plante dig i kundernes hukommelser. Du kan gå viralt på de sociale medier og få det image, du ønsker. Er du ude efter en anderledes måde at annoncere dig på, er TV-annoncering derfor en god mulighed. Det behøver ikke være en lang reklamefilm, det kan være et kort TV-spot, der rammer din målgruppe direkte og kort.

Er du blevet interesseret i at vide mere eller høre mere? Måske du gerne vil vide, hvad en pris på en tv-reklame for din virksomhed er – Så ring til! Du finder vores nummer øverst på sitet.