Skip to content Skip to footer

Home 3

Billeder og lyd skaber mere forståelse blandt dine kunder. Netop derfor er videoer med instruktioner også en af kundernes foretrukne måder at finde frem til funktionen af et givent produkt. Med en instruktionsvideo kan du vise, hvordan dit produkt bruges eller lignende.

Det kan for eksempel være samlevejledninger, guide til hvordan et produkt bruges eller en guide til, hvordan man får det optimale ud af et produkt. Det audiovisuelle udtryk gør det levende og nemt at forstå, hvordan og hvorledes produktet skal anvendes

Branding gennem videoer er blevet mange virksomheders foretrukne måde at kommunikere direkte til deres kunder på. Og der er da også en grund til, at videoer fungerer som et effektivt markedsføringsredskab.

Videoer er nemlig et rigtig godt redskab til lynhurtigt at skabe blikfang og fremlægge visioner, budskaber, værdier og meget andet på en måde, der er nemt forståelig for de potentielle kunder. Med en profilvideo kan du skabe øget opmærksomhed omkring din virksomhed, dit brand og jeres produkter eller ydelser.

Der ligger altid en masse arbejde i at forberede et event og pludselig kommer datoen for eventet. Herefter er det slut og alle anstrengelserne er mere eller mindre forsvundet i glemmebogen. Med en eventvideo kan du få det fulde udbytte af forberedelserne af eventet og sammenfatte alle aktiviteterne på dagen.

Derigennem kan du og din virksomhed mindes et vellykket event og brande virksomhedens arrangementer i højere grad.

Online markedsføring er særligt udbredt og i dag er konkurrencen om kunderne maksimal på nettet. I en verden med mange spillere på banen, må man som virksomhed løfte albuerne og forsøge at efterlade et indtryk, der gør, at de potentielle kunder kan skelne virksomheden fra konkurrenterne.

Med en virksomhedsvideo kan du og din virksomhed skille jer ud fra mængden og skabe ekstra opmærksomhed på jeres brand.

Produktvideoer skaber mere engagement fra dine kunder! Det er simpelthen et faktum. Undersøgelser viser, at netop produktvideoer er medvirkende til at skabe mere værdi blandt kunderne, mens flere er tilbøjelige til at købe et produkt på baggrund af, at de har set en tilhørende video.

Denne type video kan gøre indtryk og sælge et budskab i højere grad end lange beskrivende – og kedelige – tekster. Disse videoer kan altså give dig et forspring, idet den kan medvirke til at styrke dit brand, komme ind under huden på kunderne og i sidste ende øge dit salg.

Kampagner er en god måde at organisere en virksomheds budskaber på. Med kampagner af afgrænset varighed er det muligt at variere budskaberne pr. gang og ramme modtagerne med et helt specifikt tema, emne, objekt eller en god idé.

Kampagner er ideelle til at skabe opmærksomhed på et bestemt budskab. Videoer har ekstra gennemslagskraft, og er derfor en virkelig god måde at oplyse befolkningen om din kampagnes budskab. Med en kampagnevideo er du sikker på, at der skabes opmærksomhed og blikfang på netop din kampagne.

Det er naturligvis fordelagtigt for enhver virksomhed, at have det mest geniale koncept, de fedeste idéer, de mest fantastiske produkter eller den bedste medarbejderstab. Men hvad nytter det, hvis ingen forstår det, og hvis I som virksomhed ikke kan få det eksponeret på bedst mulig vis?

Har du eller din virksomhed behov for at præsentere nogen eller noget på en interessant og fascinerende måde? Hvis ja, så tjek muligheden for præsentationsvideoer ud. Det er et supereffektivt markedsføringsværktøj, der kan tilpasses fuldstændig efter formålet.

I dag har vi mulighed for at kommunikere gennem meget andet end blot tekst og tale. Særligt billeder og lyd tiltaler og engagerer mennesker, og netop derfor kan en god og velproduceret reklamevideo skaffe flere kunder til din virksomhed.

Danskerne ser i gennemsnit flere timers TV på daglig basis og de mange ”ligegyldige” ting du ser i fjernsynet indprenter sig faktisk på nethinden, i højere grad end du tror. Du kender det fra frokostbordet på arbejdet, hvor alle taler med om den nye TV reklame, der er morsom, irriterende, god eller bare for meget.

Kontakt os

Copyright © 2024 by 2BCONNECT. All rights reserved